Label Integratie

Het begint meestal met BARTENDER, en het eindigt met het printen van labels alsof ze rechtstreeks uit de -om het even welke- bedrijfsapplicatie komen.

Wil de interne IT dienst dit zelf opzetten? Geen probleem: ALLMARK geeft u een professionele "Kickstart opleiding"!CL4NX

CL4NX

Universele printers van de volgende generatie

Nieuwe 4-inch en 6-inch industriële printers uit de baanbrekende NX-serie met de laatste innovaties voor een ultieme gebuikerservaring en grote printvolumes.

Zie detail
FX3-LX

FX3-LX

De bekroonde FX3-LX serie van SATO is een nieuwe generatie flexibele printers die dankzij de AEP (Application Enabled Printing)-technologie zeer geschikt is voor een breed scala aan industrieën. De printapplicaties op het apparaat zijn gemakkelijk toegankelijk via het intuïtieve 7-inch full colour TFT-touchscreen. Dit geeft gebruikers bij de bediening het vertrouwde gevoel van een smartphone of tablet. Er zijn 14 op maat gemaakte trainingsvideo’s beschikbaar waarin duidelijk wordt gemaakt hoe u media plaatst, onderdelen vervangt, opties installeert, de printer reinigt en nog veel meer.

Zie detail
BA410T

BA410T

Klaar voor de toekomst

Betrouwbare en robuuste labelprinter met de stevigheid van industriële printers en de compactheid van desktopmodellen.

 

Zie detail
BarTender software voor labelopmaak

BarTender software voor labelopmaak

's Werelds toonaangevende etiket-, RFID-, kaartafdruk- en barcodesoftware

Vraag hier uw 30-dagen trial

Zie detail
SATO AEP

SATO AEP

PRODUCTIEVER ETIKETTEREN MET HOGERE BETROUWBAARHED EN LAGERE KOSTEN

Het AEP (Application Enabled Printing )-platform van SATO biedt krachtige, slimme hulpmiddelen om de printerwerking naar eigen wens aan te passen. Het vereenvoudigt het etiketteringsproces sterk en dringt tegelijk de exploitatiekosten terug.

Zie detail
Gekoppelde labeloplossingen

Gekoppelde labeloplossingen

Label management onderbrengen in ERP? Omdat de label-regels toegepast worden op de in het ERP-systeem aanwezige data-elementen, lijkt het logisch om het label management ook onder te brengen in het ERP-systeem. Toch gebeurt dit bijna nooit.

Zie detail
RT700i

RT700i

Een standalone labelprinter met gebruiksvriendelijke display. In een handomdraai configureert u dit toestel die input van een barcodescanner of toetsenbord verwerkt in uw labels. En dit met 3 jaar garantie!

Zie detail
RT200i

RT200i

RT200i is een mini barcode printer met industriële allures. Ideaal om labels te printen tot 54mm.

En dit met 3 jaar garantie.

Zie detail
DT2x

DT2x

Deze compacte 2 Inch labelprinter is overal inzetbaar en heeft alle courante communicatiepoorten standaard aan boord. Zeer geschikt voor het printen van polsbandjes in ziekenhuizen.

Zie detail
Etikettendispensers

Etikettendispensers

Zelf etiketten van de rol halen behoort tot de verleden tijd.

Zie detail
Semi-automatische etiketteermachine voor ronde producten

Semi-automatische etiketteermachine voor ronde producten

DWR ROUND is een halfautomatische verdeler van zelfklevende etiketten op cilindrische producten, ontworpen voor industriële
omgevingen, volledig uit staal vervaardigd.

Zie detail
AG3000T

AG3000T

Duurzaam en eenvoudig te installeren Print & Apply systeem.

Zie detail