VoedingColorworks C4000

Colorworks C4000

Hoogwaardige desktopprinter voor kleurenetiketten met glanzende of
matzwarte inkt voor het intern en on-demand produceren van
etiketten in kleine tot middelgrote volumes.

Zie detail
QLn420

QLn420

De Zebra QLn420 is het meest recente model van de zeer populaire, gebruiksvriendelijke en robuuste mobiele label printers uit de QL serie.

Zie detail
PX940

PX940

De PX940-familie zijn krachtige industriële printers met geïntegreerde labelverificatie-technologie die zorgt voor foutloos printen. Ontwikkeld voor bedrijven die onderworpen zijn aan boetes die worden geheven wegens niet-naleving van regulerende normen met geretourneerde zendingen als gevolg van onleesbare barcodes.

De PX940-serie drukt streepjescodes af die leesbaar zijn en elke keer 100% accuraat. De volledig geïntegreerde verificator zorgt voor snelle installatie, zelfs bij het afdrukken en verifiëren van verschillende labels.

Zie detail
ZT200

ZT200

De Zebra ZT200-serie is de elegante, maar toch robuuste opvolger van de S4M printer. De ZT200 heeft een ruimtebesparend ontwerp speciaal voor licht industriële en commerciële omgevingen. Voor het printen van een verscheidenheid aan labels is de ZT200 de ideale printer.

Zie detail
ZT400

ZT400

Met de ZT400-serie bouwt Zebra verder op de bewezen betrouwbaarheid van de Z-serie. De ZT400 voegt geavanceerde technologie toe die veelzijdigheid, gebruiksgemak en prestaties naar een nieuw niveau brengt. De ZT400 is beschikbaar in drie printresoluties en twee printbreedtes en biedt intuïtieve bediening, vrijwel elke moderne bedrade en draadloze connectiviteitsoptie, in het veld installeerbare opties voor mediaverwerking, samen met de mogelijkheid om printers eenvoudig vanuit de cloud te beheren en te monitoren.

Zie detail
HD830i

HD830i


De beste 8-inch brede industriële barcodelabelprinter. Perfect voor breedformaatlabels.

Zie detail
CL4NX

CL4NX

Universele printers van de volgende generatie

Nieuwe 4-inch en 6-inch industriële printers uit de baanbrekende NX-serie met de laatste innovaties voor een ultieme gebuikerservaring en grote printvolumes.

Zie detail
FX3-LX

FX3-LX

De bekroonde FX3-LX serie van SATO is een nieuwe generatie flexibele printers die dankzij de AEP (Application Enabled Printing)-technologie zeer geschikt is voor een breed scala aan industrieën. De printapplicaties op het apparaat zijn gemakkelijk toegankelijk via het intuïtieve 7-inch full colour TFT-touchscreen. Dit geeft gebruikers bij de bediening het vertrouwde gevoel van een smartphone of tablet. Er zijn 14 op maat gemaakte trainingsvideo’s beschikbaar waarin duidelijk wordt gemaakt hoe u media plaatst, onderdelen vervangt, opties installeert, de printer reinigt en nog veel meer.

Zie detail
BA410T

BA410T

Klaar voor de toekomst

Betrouwbare en robuuste labelprinter met de stevigheid van industriële printers en de compactheid van desktopmodellen.

 

Zie detail
BA420T

BA420T

Klaar voor de toekomst

Betrouwbare en robuuste labelprinter met de stevigheid van industriële printers en de compactheid van desktopmodellen.

Zie detail
Colorworks C6500Ae

Colorworks C6500Ae

Deze 8-inch kleurenlabelprinter (met automatische papiersnijder) biedt een op maat gemaakte, flexibele productie van kleurenlabels en ondersteunt tal van labelformaten.

Zie detail
Afinia L501

Afinia L501

De L501 is de eerste desktop label printer met DUO INK-TECHNOLOGIE. U maakt de overgang tussen kleurrijke premium afdrukken en ultra-duurzame industriële labels door een simple wissel van de printkop.

Zie detail
B-EX6T1

B-EX6T1

De nieuwe B-EX6 industriële 6 Inch labelprinter is ontworpen met de kwaliteitsvolle eigenschappen van de bestaande Toshiba B-EX4 printerreeks. Naast de erg goede printkwaliteit, een buitengewone printsnelheid (12 ips) en de mogelijkheid om 6 inch brede media te laden, garanderen deze toestellen een feilloos productieproces van je prints en labels.

Zie detail
Colorworks C3500

Colorworks C3500

Met de TM-C3500 kan uw bedrijf tal van kleurrijke etiketten, tickets of labels intern afdrukken. Dankzij hoge afdruksnelheden tot 103 mm/sec en afzonderlijke patronen met gepigmenteerde inkt kan uw bedrijf geld besparen op het uitbesteden van de etiketproductie door etiketten op aanvraag af te drukken.

Zie detail
BarTender software voor labelopmaak

BarTender software voor labelopmaak

's Werelds toonaangevende etiket-, RFID-, kaartafdruk- en barcodesoftware

Vraag hier uw 30-dagen trial

Zie detail
GoLabel Software voor labelopmaak

GoLabel Software voor labelopmaak

GoDEX labelprinters aansturen met GOLABEL Software

Download hier, installeer en print!

Zie detail
SATO AEP

SATO AEP

PRODUCTIEVER ETIKETTEREN MET HOGERE BETROUWBAARHED EN LAGERE KOSTEN

Het AEP (Application Enabled Printing )-platform van SATO biedt krachtige, slimme hulpmiddelen om de printerwerking naar eigen wens aan te passen. Het vereenvoudigt het etiketteringsproces sterk en dringt tegelijk de exploitatiekosten terug.

Zie detail
Tools voor correcte etikettering van voeding

Tools voor correcte etikettering van voeding

Allergenen, Voedingswaarden, Houdbaarheid, Tracering, Technische fiches,...

Etikettering is een klein doch superbelangrijk item in het productieproces van voeding.

Neem contact met ons op en ontdek de tools die u helpen bij correcte etikettering.

Zie detail
B-EX4T2

B-EX4T2

Deze industriële labelprinter verenigt de sterke vertrouwde eigenschappen van de bestaande B-SX reeks met geoptimaliseerde prestaties en gebruiksgemak. 200dpi, 300dpi en 600dpi.

Zie detail
PRODUKTRACE - Automatisch TRACEREN van uw productie

PRODUKTRACE - Automatisch TRACEREN van uw productie

END-TO-END tracering van magazijnopname tot uitlevering, doorheen de verschillende stappen van uw productieproces.

 

Zie detail
Gekoppelde labeloplossingen

Gekoppelde labeloplossingen

Label management onderbrengen in ERP? Omdat de label-regels toegepast worden op de in het ERP-systeem aanwezige data-elementen, lijkt het logisch om het label management ook onder te brengen in het ERP-systeem. Toch gebeurt dit bijna nooit.

Zie detail
B-FP3D

B-FP3D

Meer mobiele mogelijkheden met deze compacte en sterke mobiele 3-inch etiketten- en ticketprinter. De B-FP3D biedt een veelzijdige meerwaarde in talloze sectoren: retail, horeca, logistiek, gezondheidzorg...De printer is robuust en duurzaam en bovendien eenvoudig te besturen dankzij het kleurendisplay.

Zie detail
B-SA4

B-SA4

De B-SA4 labelprinter is compact én industrieel, dus geliefd en inzetbaar voor de meest uiteenlopende toepassingen. U laadt de media van bovenaf.

Zie detail
B-EX4T1

B-EX4T1

Een industriële labelprinter voor uiteenlopende toepassingen aan een zachte prijs. Near-edge printkop = topsnelheid en topkwaliteit

Zie detail
Barcode verifiers

Barcode verifiers

De Toshiba industriële labelprinters in combinatie met de hoogtechnologische T-scan en T-check-systemen verzekeren de leesbaarheid en/of de kwaliteit van de barcode. Hierdoor worden foutieve labels in de distributieflow vermeden.

Zie detail
RT700i

RT700i

Een standalone labelprinter met gebruiksvriendelijke display. In een handomdraai configureert u dit toestel die input van een barcodescanner of toetsenbord verwerkt in uw labels. En dit met 3 jaar garantie!

Zie detail
RT200i

RT200i

RT200i is een mini barcode printer met industriële allures. Ideaal om labels te printen tot 54mm.

En dit met 3 jaar garantie.

Zie detail
B-EP series

B-EP series

Het coole zwarte EP-gamma met de stijlvolle en compacte 2 en 4 inch draagbare thermische labelprinters, is de topper in draadloze mobiele functionaliteit en betrouwbaarheid.

Zie detail
Etikettendispensers

Etikettendispensers

Zelf etiketten van de rol halen behoort tot de verleden tijd.

Zie detail
AG3000T

AG3000T

Duurzaam en eenvoudig te installeren Print & Apply systeem.

Zie detail
Afinia L301

Afinia L301

De L301 van Afinia print professionele kleuren op aanvraag. Deze printer voor kleurenlabels heeft een compact design en bevat beproefde HP technologie. 

Zie detail
QL-800

QL-800

Print labels in zwart en rood met de NIEUWE QL-800 reeks.

Daar bovenop alle connectiviteit: USB -LAN - WIFI - BLUETOOTH 

Met de iPrint&Label app en kies uit een groot aantal templates of maak labels op maat.

Voor 99,00 € is er al een USB-versie.

Zie detail
PRIMACY kaartprinter

PRIMACY kaartprinter

Snelle en multi-inzetbare kaartprinter

De Evolis Primacy kaartprinter is uitermate snel, krachtig, en efficiënt. Deze bureel printer is de ideale oplossing voor het printien van gepersonaliseerde badges en kaarten.

Bijhorende Cardpresso XS Card design software ondersteunt QR codes, .XLS, .XLSX, .CSV and .TXT database verbindingen.

 

Zie detail
Weeg En Print

Weeg En Print

Combineer een weegsysteem met een flexibele opmaak van uw labels.

Zie detail